29 januari, 2017

Gravidfotografering Motala – Emma och Pontus

När ens fina vänner snart ska få en liten och man får äran att först föreviga deras bröllop och sen graviditeten, då blir jag mållös, det är en sån ära! Och att sen få kommentaren att jag verkligen vet hur man får en att slappna av framför kameran, då kommer en glädjedans!

Tyvärr fick vi inte den magiska solen denna vackra vinterdag men oj så vackert Emma skiner. En gravid kvinna är det vackraste jag vet och att få fotografera i denna vackra miljö hjälper ju verkligen till. Dessa två har den där kärleken som man alltid drömt om, trygghet, glädje och massa kärlek som skiner.
Det är inte många dagar kvar tills de får träffa sin bebis och så nyfiken man är!

Ni är så himla fina och jag är så glad att jag fått äran att föreviga denna tid åt er! Kram!

Här är några favoriter!

Är du intresserad av en gravidfotografering med mig? Klicka här!