5 oktober, 2016

Gravidfotografering Motala – Annelie & Christer

Detta fantastiska par bor i Stockholm men valde att ta sig till Motala för att få sin graviditet förevigad av mig, en sån ära!

Dessa två har varit tillsammans i 9 år och väntar nu sitt första barn i början av november! En tid som är en blandning av spänning och förväntan. Vissa människor är så inspirerande att träffa, de är så starka, precis som Annelie är! Hon har tyvärr drabbats av hyperemesis, vilket är extremt graviditetsillamående. Det har varit en tuff graviditet för henne men efter vårt möte kan man inte annat än säga att hon är en superkvinna, så inspirerande! Så det var en extra stor ära att kunna leverera ett galleri fyllt med underbara bilder till dessa två!

Tycker det är så himla mysigt att de gjorde en liten resa av denna upplevelse genom att fösta åka till mig i Motala och där jag fick fotografera dem vid mina favoritställen och sedan åkte de vidare mot Gränna för att sova över och köpa polkagrisar, hur mysigt låter inte det?

Att sedan få dessa ord av de här två underbara människorna, det var fantastiskt!

”Tack för allt, det har varit en kul upplevelse och fint att ha
bilderna som ett vackert minne av graviditeten”
-Annelie och Christer

Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography

Här kan du boka din fotografering med mig <3