10 augusti, 2017

Gravidfotografering Motala – Amanda

Idag ska ni få en rejäl bildbomb med fina Amanda! Så himla go tjej som jag älskar att få träffa och fotografera! Man blir alltid så glad av att träffa henne och tiden bara springer iväg<3
Denna magiska julikväll träffades vi på min fina äng för en gravidfotografering här  i Motala! Amanda väntar sitt andra barn nu i september och söta Alva kommer bli en så grym storasyster! Jag fotade ju Amanda och Alva i vintras, yes vi fota ute i januari men klicka här för att se hur fint det blev!!

Nu tillbaka till vår fotografering! Asså det blev sååå bra! Bättre än jag kunnat drömma om! För det första är Amanda så grymt fin, sen fick hon låna klänningar av mig (finns att låna både till gravid och några passar även de som inte är gravida!), ljuset, platserna och ja helheten! Såå bar det blev! Jag har så otroligt många favoriter så ett helt gäng kommer ni se nedan!

Och till alla som tänker shit vilket ljus, för det gör ni ju 😉 Detta är vad jag strävar att ge alla mina kunder! Det är i detta magiska ljus min expertis är som starkast och era bilder får det där lilla extra! Tänk och ha en bild på dig eller din familj på väggen hemma! Eller i ett vackert album! WOW! Och detta kan jag nu erbjuda alla som bokar en fotografering!

Men nu, kolla bara in vackra Amanda! Hur vacker är hon inte?

Tack Amanda för en grym kväll, den lever jag länge på <3

Går du i väntans tider? Skulle du vara intresserad av en gravid eller nyföddfotografering hos mig? Klicka här för att skriva till mig!