5 oktober, 2015

Gravidfotografering med Fia

PetraLeandersson_fia3

Här har ni vackra Fia, för nästan en vecka sedan så fotograferade jag henne och Pontus. Även söta Meeko fick vara med på några bilder!

Fia är gravid så gravidfotografering var det som gällde och vi hade en fantastisk rolig stund ihop och jag är så glad att jag fick träffa Fia, en sån glad och härlig tjej!

Den 28 dec ska de få sin lilla M  (Fia är född den 27 dec så kanske blir en födelsedagspresent!)  och innan det är dags kommer de flytta till ett hus på landet. Det räckte med att jag klev in innanför dörren för att känna kärleken hos dem. Efter två år tillsammans ska de nu bli en liten familj på tre, så mysigt!

Dessa två är förberedda på vad som komma skall och jag är så nyfiken på att följa deras resa, om ni vill kan ni läsa Fias blogg här!

PetraLeandersson_fia2 PetraLeandersson_fia1 PetraLeandersson_fia4

 

PetraLeandersson_fia5