24 juli, 2016

Gravidfotografering Kitty och Sonny – Del 1

Det här med att fota i solnedgång är det absolut bästa som finns enligt mig. Att sen få fånga Kitty och Sonny på bild gör det inte sämre!

Det började med att dagen var sådär mulen,grå och tråkig. Något som oroar en fotograf rejält kan jag meddela! Men jag valde att ha is i magen och kollade nästan konstant väderapparna för att se att solen skulle komma fram till kvällen. Ca två timmar innan fotograferingen släppte molen fram solen och när jag åkte och hämtade upp Kitty och Sonny på stationen så var det alldeles klart på himmeln!

Dessa bilder är fotograferade på vårt andra stopp för kvällen, stranden. Och jag hade inte kunnat drömma om att fånga så himla underbara bilder med så mycket kärlek i. Att de blev så naturliga och vackra. Jag kunde verkligen se att de var avslappnade och det gör så himla mycket för bilderna. När de känner sig trygga framför min kamera har jag gjort mitt jobb rätt och vet att om jag bara ger lite lätt vägledning så kommer det bli precis så som jag vill ha det!

Enkelt, avslappnat och naturligt med kärlek och närhet i fokus <3

Petra Leandersson Photography

Petra Leandersson Photography

Petra Leandersson Photography

Petra Leandersson Photography

Boka din tid med mig här ?