29 juli, 2016

Gravidfotografering Kitty och Sonny – Del 2

Här kommer del två med bilder från Kitty och Sonnys gravidfotografering!

Vi började kvällen på en av mina favoritplatser här i Motala, en himla vacker äng som inte ser mycket ut för många men jag vet exakt hur jag ska fota för att få fram det bästa! Detta ställe vart perfekt matchat med tanke på vad vi hade valt för kläder till Kitty, en av mina vackra klänningar som man får låna under mina gravidfotograferingar.  Det blev perfekt till Sonnys kläder också och jag som känner Sonny sen gymnasiet då vi nästan gick i samma klass vet att detta är han!

Men nog om kläder nu! Kitty och Sonny, vilket underbart och härligt par, det har varit tillsammans sen gymnasiet och nu, den 20 augusti är det en liten beräknad! De är ett sånt par som bara tittar på och känner, shit va coola! Kommer ihåg att jag kände så i skolan också, det var något som bara va så rätt med deras kombination. Idag bor dem i Mjölby med världens goaste mops, jag är ju helt galet förtjust i hundar så gissa om jag föll pladask! Och snart är familjen utökad och bäst av allt, jag kommer få träffa dem igen, när bebis är här!

Det första Kitty sa när första bilden skulle tas var att hon var jättenervös och jag förstår henne, det är läskigt att helt plötsligt bara stå där framför en kamera och var den som ska fångas på bild! Men det var så underbart när jag körde hem dem att få höra att det släppte så snabbt och att jag hade fått dem att kännas sig helt avslappnade och hade roligt, för om vi skrattade!

Att få höra att Kitty och Sonny verkligen är så himla nöjda med varenda bild, varenda, det är så stort för mig! <3

Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography

Få den tid du vill minnas förevigad av mig, mer info här!