13 september, 2018

Gravidfotografering – Elin, Clas och Otto

Nu ska ni få träffa en familj som ligger mig varmt om hjärtat! Denna familj träffade jag för första gången bara några ynka månader efter att jag startat mitt företag och sedan dess har jag hunnit föreviga två graviditeter, familjebilder och deras bröllop!

Och igår blev dessa två föräldrar till en lite dotter och Otto blev storebror till en lillasyster, jag nästan ryser när jag skriver detta! För denna familj är så himla härliga att umgås med, man blir alltid så glad och tiden går för fort! Och Otto har nu kommit i denna härliga fas där han pratar så himla mycket och säger de mest roliga, konstiga och gulliga saker, man har inte tråkigt med denna söta kille!

Och nu är dom fyra i familjen! Så därför måste jag ju dela ett gäng favoriter från deras gravidfotografering i sommars, på min äng, en varm sommarkväll. Det blev magi, eller vad säger ni?

Vilken bild är din favorit?

Är du intresserad av en fotografering hos mig kan du läsa mer här eller kontakta mig här!