17 juni, 2018

Gravidfotografering – Denise, Martin och Jordan

Nu ska ni få se bilder från en helt underbar gravidfotografering jag hade med Denise och Martin, deras son Jordan och den växande magen! För om bara några få veckor blir denna familj nämligen fyra!

Jag älskar att få gå och prata med familjer som snart ska bli fler i familjen! Det är så mycket förväntan, spänning på vem den lille i magen är och nu, hur Jordan ska bli storebror, så mysigt! Och vilken sommar dom har framför sig, dom är inflyttade i ett radhus, ett syskon är snart här och både Denise och Martin kommer vara hemma ihop, den kommer bli helt underbar!

Denna familj är så himla go, dom åkte igen från Örebro för att förevigas av mig, det är en stor ära! Dom har ju även varit på besök i studion när magen inte alls var lika stor och förra året så var vi på ängen och fotograferade! Så himla mysigt att få ses nu igen!

Och Denise är ju så himla vacker och en så himla fin person, så varm personlighet! Jag älskar att prata med henne och när hon skrev dessa fina ord på sin blogg såg vart jag så otroligt glad, så tacksam att jag har så fina familjer som vill förevigas hos mig!

”I torsdagskväll åkte vi iväg till motala för att bli fotograferade av bästa Petra!! Hon tar verkligen helt fantastiska bilder och jag blir nästan helt rörd när jag tittar på dom, haha. Men hur fina blev dom inte!! Jordan var inte så intresserad av att ställa upp på kort men hon lyckades ändå få sååå fina bilder. Min älskade fina familj!<3”

Här hittar ni Denises blogg!

Vilken bild är din favorit?

Vill du veta mer om en solnedgångsfotografering klicka här och vill du kontakta mig gör du det här!