13 oktober, 2016

Gravidfotografering Motala – Maria och Magnus

Denna gravidfotografering vart något alldeles speciellt, inte bara för att det var detta vackra par som stod framför kameran!

Jag älskar ju gravidfotograferingar, som ni vet! Denna fina kväll hade jag äran att möta upp Maria och Magnus. Vi träffades ca 1 timme innan solen skulle gå ner och det var en sån vacker kväll, riktigt blåsig men väldigt vacker! Maria var i v.36 så vi pratade om deras förväntningar, jag fick höra deras fina historia och att de längtat efter denna stund länge. Vi fotade, pratade, skrattade och vi fick ett helt magiskt ljus den här kvällen!
Som ni ser blåste det väldigt mycket, så mycket att man knappt kunde hålla balansen! Och jag som planerat att avsluta kvällen på en brygga! De här två tvekade dock inte på min vision så på slutet stod vi längst in på bryggan (vi vågade oss inte ut längre) och jag fångade dessa två i solens sista strålar, magi!

Morgonen efter fick jag ett mail från Maria som meddelade att ganska direkt efter att de kom hem efter fotograferingen hade hennes vatten gått! Samma helg kom deras lilla Frank kommit till världen och imorgon ska jag få träffa denna familj igen, då är dom tre!

Maria och Magnus, tack för en magisk kväll ❤ Ni ska bara veta vad inspirerande ni är, ni fick mig att se att allt är möjligt, bara man vågar tro!

petraleandersson_gravidfotografering_-maria1 petraleandersson_gravidfotografering_-maria2 petraleandersson_gravidfotografering_-maria3

Här kan du boka en fotografering med mig <3