13 januari, 2018

Gravid och nyföddfotografering – Studio

Det bästa som finns med mitt yrke är att få följa familjer, följa dem medans de växer! Tidigare i höst kontaktade Patricia mig, hon var gravid och väntade sitt första barn och ville, genom de bilder hon sett boka mig för vad som kallas första året. En gravid, en nyfödd och en 1 års fotografering! VILKEN ÄRA!

Nu är Elliott här och vi har hunnit med både  gravid och nyföddfotografering! Vilket är så himla kul!

Patricia är verkligen en helt underbar tjej med ett varmt skratt och så mycket kärlek till både sambon Ludwig och sonen Elliott. Man blir så glad i hennes närhet och våra fotograferingar har varit fyllda med skratt och fina ögonblick! Nedan får ni se några favoriter från båda fotograferingarna, tycker det är så kul att Patricia och jag hade nästan exakt samma favoriter från båda fotograferingarna!!

Och jag längtar tills nästa gång det är dags för fotografering!

Vad tycker du om bilderna?

Vill du veta mer om de olika paket jag erbjuder för att följa en resa? Kontakta mig här för mer info eller om du har frågor eller vill boka en fotografering med mig!