17 januari, 2019

Glöm inte att föreviga era minnen!

Har du ångrat att du inte tog några gravidbilder? Eller tänker du på att boka en men blir osäker på om du ska bli bra på bild? Då är detta inlägg till dig!

Väldigt många av dom som bokar mig för första gången och då bokar en familjefotografering frågar jag alltid om dom blivit fotograferade tidigare. 9 av 10 säger nej men nästan alla mammor ångrar att de inte gjorde en gravidfotografering. Överlag så verkar det vara den fotograferingen som man ville göra men som inte blev av.

Många önskar få fina bilder från denna tid för att dom själva tyckte det var svårt att ta fina bilder själv, många har några mobilbilder men inte många de vill dela eller hänga upp på väggen. Men det jag får höra som anledning är att de var rädda för att se ”klumpiga” ut och att dom inte kan bli lika bra som alla andra dom ser blir fotograferade hos mig och andra fotografer.

Vera 2 år ska snart bli storasyster!

Jag vill att när ni tittar på mina bilder kommer ihåg att det är vanliga människor jag fotograferar, inte modeller. Nästan alla berättar innan fotograferingen att dom inte vet hur man poserar och att dom behöver hjälp. Och det är ju detta jag finns här för att hjälpa er med, det är det jag gått utbildningar för. Och mina fotograferingar har jag jobbat hårt för att dom ska vara avslappnade och roliga, vi ska ha kul! Då kommer du vara avslappnad och det kommer bli underbara bilder! För jag delar bilder från alla mina fotograferingar, det är inga utvalda fotograferingar, ni alla är så grymt fina och jag älskar att få visa upp er!

Hur fina bilder??

Så innan ni funderar på om hur ni ska bli på bild, lita på att jag hjälper er! Med alla val inför er fotografering kan ni vända er till mig, styling, tips och trix och såklart under fotograferingen! Jag visar tjuvkikar och jag frågar alltid innan jag delar med mig av era bilder!

Och sen svar på några av de vanligaste frågorna:
-Mellan vecka 28-35 är vanligast för en gravidfotografering, men har du gått längre än det och känner nu, åh jag vill ju fotograferas, skicka en förfrågan direkt!
– Din partner och tidigare barn får gärna vara med på fotograferingen. Vill du fotograferas ensam går det självklart också bra!
-Det finns klänningar i studion för dig att låna utan kostnad!
– Du kan fotograferas i studion, ute eller både och!

Har du missat att föreviga något för att det känts läskigt? Skriv till mig här om du vill dela med dig eller om jag kan hjälpa dig föreviga något just nu.