11 september, 2015

Fredag och ny design!

Då var det fredag, redan! Veckan har verkligen bara sprungit förbi mig! Som ni ser har det hänt massa här på hemsidan. Ny design! Och att jag nu mer kör lite mer på inrikting mot gravida, nyfödda och barn/familj. Känns helt rätt och jag känner mig trygg i mitt val. Jag verkligen älskar att fotografera gravida behövs väl inte säga nått än att dem strålar så vackert och det verkligen är en unik tid i en tjej/kvinnas liv som jag verkligen vill föreviga åt alla tjejer/kvinnor! Det är en tid som aldrig kommer komma tillbaka och som tyvärr vissa inte ens kommer att få uppleva, så detta är min passion att ge er vackra minnen för det är ju här kärleken börjar!

Sen får vi ju inte glömma nyfödda! Jag ska erkänna att jag inte gillar fötter men finns det nått gulligare än bebisfötter och tår! Så gulligt! Haha jag sitter med världens leende bara jag tänker på det! Så därför får ni en bild på söta Linnea 3 månader, när hon är påväg att somna i mamma Emmas famn, gåshud! Så fint! Och vad tycker ni om bilderna? Detta är hur jag kommer fotografera era små framöver, jag är så pepp på bebisfotograferingar!

5

Dessa bilder är dock tagna på kvällen så dem är lite mörkare men jag fotar helst mina (era) bebisar mitt på dagen med ljuset strömmande in genom fönstret hemma hos er. Där all er kärlek finns och ert hem blir en vacker bakgrund. Och alla i familjen är med, husdjuren ska självklart också vara med. Sen fotar jag gruppbilder, mys med syskon,mamma och pappa såklart och en massa underbara ögonblick!

Eftersom det är fredag och hemsidan nästan är klar tycker jag ni ska klicka er in på priser, där väntar en liten present från mig, för en present måste man ju ha när hela hemsidan är ny <3