Hero Image

I solnedgången

Collect moments, not things!

Jag är fotografen ni kontaktar för en mysig fotografering i solnedgången.
 Jag vill fånga de naturliga ögonblicken, skratten, leken, pussar och kramar. Att vara utomhus i vackra miljöer, skratta och ha kul  gör det hela så mycket mer avslappnat vilket är uppskattat!
Det ska kännas som att umgås med en vän, det är så jag jobbar och jag älskar det jag ger till er!
Så vill du ha en lättsam fotografering med en glad fotograf som ni inte får pinsam tystnad med, som ser till att hår och kläder ligger rätt och anpassar fotograferingen utifrån er, då är jag er tjej!

Psst, jag bokar endast ett begränsat antal utomhudfotogarferingar varje månad för jag vill ge er solsken på er fotografering!

Gravidfotograf Örebro Linköping Motala Norrköping

”Att träffa och bli fotograferade av Petra var en lycka, kunde inte önskat mig bättre bilder eller en bättre upplevelse! Både jag och min man, som lätt blir lite stela framför kameran, ser avslappnade och vackra ut på bilderna, bättre resultat hade man inte kunnat önska sig! ”
– Jennie och Adam

Solnedgångsfotografering

• Obegränsat med telefon/mail kontakt med mig inför er fotografering!
• Solnedgångsfotografering ca 60 min
• Låna klänningar ur studiogarderoben
• Nytt datum om det regnar på er dag!
• 3 st digitala högupplösta filer
• En personlig bildvisning

Pris: 3500 kr

*1500 kr betalas vid bokning (Swish eller faktura 5 dagar) och dras av på slutfakturan!

Barnfotograf Örebro Linköping Motala Norrköping
Barnfoto Motala Linköping Örebro Tranås

Tillval:

Hårstyling – 250 kr
Välj att komma till tjejerna på salongen Forma i Motala innan din fotografering och få håret stylat! Ger det lilla extra till era bilder och ger dig lite extra lyx!

På bildvisningen:
Här kan ni köpa till digitala filer eller produkter precis som ni önskar! Jag erbjuder paket med 10 eller alla digitala filer samt produkter som inramningar, väggcollage och album! Skriv till mig om du vill ha mer info!

Betalning:
Bokningsavgiften på 1500 kr som säkrar ert datum betalar ni med Swish eller faktura på 5 dagar! På bildvisningen erbjuder jag betalning med Swish, Faktura 14 dagar eller delbetalning upp till 12 månader.

Se mer bilder på bloggen!

Gravidfotograf Norrköping Motala Linköping

Har ni frågor till mig eller vill skicka en förfrågan, då fyller ni i formuläret nedan! Har ni inte fått svar inom 24 h (på vardagar) så kolla skräpposten!

Vill ni hellre skicka ett sms med namn och vad för fotografering ni är intresserade av så gör det till 076-884 97 55 så ringer jag upp så snart jag kan!

Familje och gravidfotograf i östergötland Motala Linköping Norrköping