Hero Image

I solnedgången

Collect moments, not things.

Om du älskar mina bilder och mitt avslappnade sätt att fotografera då skulle jag älska att få vara er familjefotograf!

Jag har fotograferat familjer i solnedgången de senaste 3 åren och det har varit helt underbart! Inte bara får mina familjer bilder med en massa personlighet i, dom är även helt unika då jag lägger enormt mycket tid på att leta upp perfekta platser och att jobba med det gyllene ljuset som är i solnedgången. Solnedgångsfoto är unik stil av foto och att lära sig bemästra det tog tid, men jag kan det utan och innan och det är en av mina styrkor!

Så kom på ett äventyr med mig! Jag handplockar den bästa platser för er fotografering och medans solen går ner så kommer ni som familj få gå, springa, hoppa, utforska, mysa och pussas! Och jag kommer vara där för att fånga ögonblick, skratt och kramar. Detta är inte en traditionell fotografering – hos mig handlar allt om att ha kul och leka fram bilder!

Eftersom tiden för solnedgången skiljer sig så under året kommer jag hjälpa er hitta den perfekta solnedgången för just er!

”Att träffa och bli fotograferade av Petra var en lycka, kunde inte önskat mig bättre bilder eller en bättre upplevelse! Både jag och min man, som lätt blir lite stela framför kameran, ser avslappnade och vackra ut på bilderna, bättre resultat hade man inte kunnat önska sig! ”
– Jennie och Adam

”Ett stort tack till Petra som fångade varje ögonblick i minsta detalj.
Att hitta en fotograf som har en sådan glädje till människor och framförallt barn,
enormt imponerad av din entusiasm och tålamod✨
-Emma och Tyra

”Tycker du är oerhört professionell och jag har gillat allt med upplevelsen, från det att vi kom in i studion till det att vi fick se fotona! Kommer absolut att ha dig som första val i framtiden för kommande fotograferingar!”
-Emma och Kim

Barnfotografering Motala Linköping
Gravidfoto på stranden i varamon motala3

Er solnedgångsupplevelse:

– Ett 15 min lära känna samtal. Vi säger hej, ni kan ställa frågor och jag kan börja planera er fotografering.

– Jag handplockar den bästa platsen för er och er familj.

– Hjälp med kläder till fotograferingen och klänningar att låna från studiogarderoben

-60 min fotografering i den gyllene solnedgången i Motala

– En tjuvkik inom 5 dagar

– 45 min mysfika i studion 3 veckor efter fotograferingen. Vi dricker te och fikar och ni får se alla era bilder och välja den kollektion som passar er bäst, blå, rosa eller den gyllene.

1750 kr i bokningsavgift + er önskade kollektion som ni väljer under vår mysfika i studion.
Betalas vid bokning med swish eller faktura.

Gravidfotografering i Motala Linköping Norrköping

Mina kollektioner

Gravidfotografering i MOtala varamon10

Den gyllene solnedgången:

Fylld med ren kärlek! För dig som känner “WOW! Hur ska jag kunna välja, jag vill ha dom alla!” Bilder som verkligen fångar din familjs personlighet. Detta är vad lycka känns som!

Gravidfotografering Motala Linköping Mjölby1

Den rosa solnedgången:

För familjer som är mer minimalistiska och önskar ha lite av varje. För dom som vet vad dom vill ha och som är glada att hänga några av deras favoriter på väggarna.

Familjefotografering Motala Linköping Mjölby5

Den blå solnedgången:

Kollektionen för familjer som växer snabbt eller som vill fånga flera milstolpar inom en period. Vid varje tillfälle väljer ni en handfull bilder som fångat er där ni är nu…tills nästa gång!

Alla mina kollektioner innehåller digitala filer, vissa kollektioner innehåller även vackra produkter som du får välja. Priser startar på 3799 kr.

Maila mig här för mer info eller använd formuläret längst ner på sidan!

familjefotografering motala linköping

Tillval:

Hårstyling – 250 kr
Välj att komma till tjejerna på salongen Forma i Motala innan din fotografering och få håret stylat! Ger det lilla extra till era bilder och ger dig lite extra lyx!

Mysfikan:
Vi har en 45 min fika med te och kakor i min studio (över Skype om ni bor långt bort). Här får ni se alla era bilder, kolla på produkter och välja den kollektion som passar er bäst.

Betalning:
Vid bokning betalas en bokningasavgift på 1750 kr det säkrar tillsammans med ett avtal ert datum. Betala med Swish eller faktura på 5 dagar! På bildvisningen erbjuder jag betalning med Swish, Faktura 14 dagar eller delbetalning.

Kontakta mig här!

Har ni frågor till mig eller vill boka en fotografering, då fyller ni i formuläret nedan! Har ni inte fått svar inom 24 h (måndag-fredag) så kolla skräpposten!

Produkt Petra Leandersson