Hero Image

En fotografering

Collect moments, not things!

Jag är fotografen ni kontaktar för en mysig gravid eller  familjefotografering i solnedgången.
 Jag vill fånga de naturliga ögonblicken, skratten, leken, pussar och kramar. Att vara utomhus i vackra miljöer, skratta och ha kul  gör det hela så mycket mer avslappnat vilket är uppskattat! Vi blandar mysiga familjebilder med enskilda bilder och såklart alla olika kombinationer där emellan!
Det ska kännas som att ni umgås med en vän, vi ska ha kul tillsammans!
Så vill du ha en lättsam fotografering med en glad fotograf som ni inte får pinsam tystnad med, som ser till att hår och kläder ligger rätt och anpassar fotograferingen utifrån er, då är jag er tjej!

Psst, jag bokar endast ett begränsat antal utomhusfotograferingar varje månad för jag vill ge er de bästa förutsättningarna!

”Det var verkligen roligt och måste säga att du är så otroligt duktig på det du gör. Det kändes väldigt avslappnat och naturligt och du va så bra med Ludde 😀 Tack ännu en gång, vi är så glada att just du fotograferade oss.”
-Stina och Markus

Gravidfotograf Örebro Linköping Motala Norrköping

”Att träffa och bli fotograferade av Petra var en lycka, kunde inte önskat mig bättre bilder eller en bättre upplevelse! Både jag och min man, som lätt blir lite stela framför kameran, ser avslappnade och vackra ut på bilderna, bättre resultat hade man inte kunnat önska sig! ”
– Jennie och Adam

”Ett stort tack till Petra som fångade varje ögonblick i minsta detalj.
Att hitta en fotograf som har en sådan glädje till människor och framförallt barn,
enormt imponerad av din entusiasm och tålamod✨”
-Emma

I Solnedgången – Gravid eller familjefotografering!

• Obegränsat med telefon/mail kontakt med mig inför er fotografering!
• Solnedgång eller studiofotografering ca 60 min
• Låna klänningar ur studiogarderoben
• Nytt datum om det regnar på er dag!
• 3 st digitala högupplösta filer
• En personlig bildvisning

Pris: 3500 kr

*1500 kr betalas vid bokning (Swish eller faktura 5 dagar) och dras av på slutfakturan!

Barnfotograf Örebro Linköping Motala Norrköping
Barnfoto Motala Linköping Örebro Tranås

Tillval:

Hårstyling – 250 kr
Välj att komma till tjejerna på salongen Forma i Motala innan din fotografering och få håret stylat! Ger det lilla extra till era bilder och ger dig lite extra lyx!

På bildvisningen:
Här kan ni köpa till digitala filer eller produkter precis som ni önskar! Jag erbjuder paket med 10 st filer för 2000 kr eller alla filer i galleriet för 3500 kr. Produkter jag erbjuder är inramningar, väggcollage och album, priser börjar på 1495 kr!

Betalning:
Bokningsavgiften på 1500 kr som säkrar ert datum betalar ni med Swish eller faktura på 5 dagar! På bildvisningen erbjuder jag betalning med Swish, Faktura 14 dagar eller delbetalning upp till 12 månader.

”Tack Petra för ikväll! Både Claes och jag kände som att vi har känt dig länge, det var så lättsamt och avslappnat!:D Längtar efter att få tjuvkika lite på bilderna och ser fram emot att träffa dig igen!”

-Lina och Cleas

Se mer bilder på bloggen!

Gravidfotograf Norrköping Motala Linköping

”Tiden bara flög förbi, det är ett mycket bra betyg.
Jag gillar inte alls att vara framför kameran men det tänkte jag knappt på igår 😊”
– Ellen

Har ni frågor till mig eller vill skicka en förfrågan, då fyller ni i formuläret nedan! Har ni inte fått svar inom 24 h (på vardagar) så kolla skräpposten!

Vill ni hellre skicka ett sms med namn och vad för fotografering ni är intresserade av så gör det till 076-884 97 55 så ringer jag upp så snart jag kan!

Familje och gravidfotograf i östergötland Motala Linköping Norrköping