Hero Image

I solnedgången

Collect moments, not things.

 Jag är en familjefotograf i Motala som älskar fånga de naturliga ögonblicken, skratten, leken, pussar och kramar. Att vara utomhus i vackra miljöer, skratta och ha kul  gör det hela så mycket mer avslappnat vilket är det mina familjer uppskattar mest! Utan tvång att titta in i kameran och le glatt vill jag ge er en rolig stund tillsammans! Det blir mycket spontanitet och jag anpassar fotograferingen utefter er!

Så vill ni ha underbara bilder men också väldigt kul och avslappnat? Då har ni kommit helt rätt och jag hoppas jag får träffa er!

Familjefotografen i Motala

”Att träffa och bli fotograferade av Petra var en lycka, kunde inte önskat mig bättre bilder eller en bättre upplevelse! Både jag och min man, som lätt blir lite stela framför kameran, ser avslappnade och vackra ut på bilderna, bättre resultat hade man inte kunnat önska sig! ”
– Jennie och Adam

Fotografering i solnedgången

Att fotografera ute i naturen är så himla kul och det ger en fantastisk kuliss till era bilder! Är det en familjefotograferingen så är fotografering utomhus optimalt, det finns en massa roliga saker att hitta på och vi kan lätt hålla fokuset uppe hos de små.
Er fotografering sker utomhus i solnedgången, det ljuset är helt magiskt! Kolla bara på bilderna här på sidan! (vid annat önskemål, kontakta mig) Vi väljer en plats som passar er och sen har vi 60 min av skratt, jag skojjar inte! Det kommer vara en väldigt avslappnad och lättsam fotografering där mitt fokus är att låta er ha kul och då fånga naturliga bilder på er. Jag kommer givetvis guida er hela tiden men förbered er inte på 60 min ”titta in i kameran och le alla samtidigt”, det är inte min grej! Vi tar några sånna bilder men det är viktigare att ni fokuserar på varandra och har kul!

Gravidfotografering Motala
Gravidfoto på stranden i varamon motala3
Syskonfotografering i Motala

”Bilderna är fantastiskt fina och du är en underbar fotograf! Fotograferingen var så himla rolig och det kändes så avslappnat, att du liksom lät oss bara vara vi, vår familj så som vi är och tog helt otrolig bilder!
Jag hoppas att vi kommer kunna göra fler fotograferingar med dig i framtiden, när vår familj är komplett!
-Elin och Clas

”Ett stort tack till Petra som fångade varje ögonblick i minsta detalj.
Att hitta en fotograf som har en sådan glädje till människor och framförallt barn,
enormt imponerad av din entusiasm och tålamod”
-Emma och Tyra

Barnfotografering Motala Linköping Örebro1

Hur går det till?

  1. Ni skickar er förfrågan (eller frågor)längst ner på sidan eller mailar mig på petraleanderssonphoto@gmail.com
    Jag svarar på det så snart jag kan (håll koll i skräpposten) med svar på frågor och förslag på datum.
  2. Ni kommer fram till fotograferingen få en guide, vi kommer prata styling och vi bestämmer den perfekta platsen. Vi kommer även pratas vid över telefon och säga hej, det brukar hjälpa med nervositet!
  3. Vi ses på den utvalda platsen för fotograferingen och vi kommer ha så himla kul! 60 min kommer gå så himla fort och innan ni vet om det är det över! Fotograferingen kommer anpassas helt utefter er, jag vill att ni ska få en kul upplevelse ihop. Tjuvkik kommer inom 3 dagar!!
  4. Inom 3 veckor från fotograferingen kommer ni få komma till studion i Motala för att kika på era bilder! Det är så mysigt! Bor ni längre bort kan vi ses över Skype! Här väljer ni vad ni önskar köpa, jag erbjuder digitala filer eller digitala filer och produkt i paket!
Barnfotografering I Linköping

Fotografering – Familj, Gravid & Par

Detta ingår i ert paket hos mig:

– 3 st högupplösta digitala filer i färg och svartvit
– Ett planeringsmöte via telefon där jag lär känna er och planerar er fotografering
-Hjälp med styling
– En fotografering i Motala, ca 60 min
– En sneekpeek max 4 dagar efter er fotografering
– Minst 30 st personligt och professionellt redigerade bilder som ni kan välja bland
– En personlig bildvisning där ni väljer vad ni önskar köpa, mer info längre ner

Pris: 3490 kr

Parfotografering Motala
Gravidfotograf Östergötland

Tillval:

Hårstyling – 250 kr
Välj att komma till tjejerna på salongen Forma i Motala innan din fotografering och få håret stylat! Ger det lilla extra till era bilder och ger dig lite extra lyx!

På bildvisningen:
Här kan ni köpa till digitala filer eller produkter precis som ni önskar! Jag erbjuder paket med digitala filer samt produkter som inramningar, väggcollage och album! Skriv till mig om du vill ha mer info! Digitala paket från 1995 kr, produkter från 2295 kr

Betalning:
Vid bokning betalas en bokningasavgif på 1490 eller hela paketet på 3490 kr, det säkrar ert datum. Betala med Swish eller faktura på 5 dagar! På bildvisningen erbjuder jag betalning med Swish, Faktura 14 dagar eller delbetalning upp till 12 månader via Santander Bank.

Har ni frågor till mig eller vill skicka en förfrågan, då fyller ni i formuläret nedan! Har ni inte fått svar inom 24 h (på vardagar) så kolla skräpposten!

Vill ni hellre skicka ett sms med namn och vad för fotografering ni är intresserade av så gör det till 076-884 97 55 så ringer jag upp så snart jag kan!

Fotografen Motala