8 september, 2015

Fotografen själv

Idag får ni ett litet kvällsinlägg att läsa. Och så bjuder jag på lite bilder på mig också, fotografen själv fastnar på bild också ibland!

Fotade lite spontant på lunchen idag medan jag väntade på att matlådan skulle bli varm. Var mest bara för att jag skulle testa en ny grej men slutade med att jag fotade några bilder på mig. Och sen tyckte jag verkligen att dem beskrev mig väldigt bra så, älskar minen på sista bilden! Haha men det är jag, när jag är fylld på energi så blir det en massa studs, skoj, och konstiga miner. Jag är aldrig rädd för att bjuda på mig själv och jag tycker det är en av mina bästa egenskaper.

Och sen älskar jag att skratta, busa och bara ha kul. Livet ska ju vara roligt och därför älskar jag mitt jobb, där blir det en massa skoj o skratt. Oavsett om jag fotar ett brud/kärlekspar eller barn så är mitt mål alltid att leverera bilder med kärlek och känsla i fokus men jag vill också att vi ska ha det roligt, skratta och lära känna varandra . Och ja, jag är fotografen som kryper runt på marken, gömmer mig bakom buskar och jagar troll i skogen. Haha!

Älskar detta fina som Linda skrev om mig, känns som att hon satte en fullträff!

”Du vet när Petra är i närheten då du genast kan höra hennes bubbliga skratt. Sällan känner du dig så uppskattad och sedd som när hon talar med dig. Hennes öga för komposition i fotografering är makalöst och bilderna lämnar inget övrigt att önska.”

– Linda Rehlin

Har ni några frågor eller undrar nått så får ni mer än gärna maila mig så svarar jag!

Hoppas vi ses snart!

petraaleandersson

Bjuder på mig själv i färg också kvällen till ära!