Hero Image

Fotografen

Fotograf Petra Leandersson i Motala

PetraLeanderssonPhotography

Välkommen till Petra Leandersson Photography!

Det är jag som är Petra, 25 år (svarar ändå oftast 22) bor i Motala och jobbar som fotograf, så häftigt!

Jag vill ge dig en avslappnad och rolig upplevelse som inte bara resulterar i helt underbara bilder på de du älskar mest utan även tavlor och album att förgylla ditt hem med!  Istället för att fotografera lite av varje, har jag valt att specialisera mig på gravid- och familjefotograferingar utomhus i solnedgången. Jag fotograferar även nyfödda, då inomhus med naturligt ljus.

Jag är tjejen som bytte mitt jobb i verkstaden mot min största dröm, att bli fotograf. Det absolut läskigaste och roligaste jag gjort i hittills i mitt liv! Jag bjuder mer än gärna på mig själv, att fotografera i solnedgången är mitt beroende och det som verkligen får det att spruta energi ur mig! Jag älskar det enkla, naturen och mina två hundar, Bea och Utzi, som är det finaste jag har i livet ❤
Jag är tjejen som älskar att mysa runt i raggsockor med en kopp te i handen, gör lyckliga små glädjedanser när jag är glad, studsar när man fångar DEN bilden och jag älskar hösten! Jag anser att tekoppar, filtar och ljuslyktor är något man inte kan ha för mycket av, fråga bara min sambo!

Tveka aldrig att skicka ett mail till mig, jag finns här för svara på alla din frågor och guida dig till en fotografering som är perfekt för just dig och din familj! Jag fotograferar helt på känsla och fångar ögonblicken som man knappt hinner uppfatta!

Jag älskar det jag gör så tack för att du är här och överväger mig som din framtida fotograf ❤

”Det som är speciellt med att bli fotograferad av Petra är att hon tar sig an dig som person. En fotograf ska inte bara kunna fotografera utan vara bra på att fånga ögonblick och människor precis som de är. Det är en konst i sig. Kombinationen att vara en social person som är enkel att lära känna och konsten att fotografera ger dig de bilder med det lilla extra! Många tror att det är kameran gör jobbet – men nej – det är Petra! Det är en konst att fånga människan som denne är – och det gör Petra, så jäkla bra också!” – Jessika Stockesjö