Hero Image

Fotografen

Fotograf Petra Leandersson i Motala

Vem är fotografen?

familjefotograf motala linköping mjölby vadstena

Hej, det det är jag som är Petra!

Jag är tydligen 27 år men brukar svara 22 😉 Bor i Motala i Östergötland och får jobba med något som jag tycker är så himla kul!

De flesta dagar hittar du mig på kontoret mysandes runt i yogabyxor och raggsockor, osminkad och med en kopp te i handen medan hundarna snarkar gött i bakgrunden.

Alla som känner mig vet att jag är galen i hundar! Det finns inget jag älskar så mycket som mina små kottar! Ja, dom går till och med före både resterande familjen och min sambo! I familjen har vi två hundar som är mina hjälpredor under dagarna och frågar du om din hund får vara med på fotograferingen är svaret alltid JA! 

Jag är fotografen ni ska höra av er till om er familj vill ha en mysig och rolig fotografering! Denna stund kommer sedan resultera i vackra och genuina bilder fyllda med kärlek som reflekterar just er som familj! Jag älskar att leverera bilder som känns naturliga och verkligen tagna i stunden. Jag tror på att känslan du har när du blir fotograferad avspeglar sig i bilderna. Därav ger jag er en avslappnad fotografering utan tvång att titta in i kameran!

Skulle du vilja se mer av vad jag pysslar med kan du klicka här eller vill du skriva till mig så gör du det här! Jag älskar att få höra vad ni har för frågor eller svara på en förfrågning så tveka aldrig med att skicka ett mail till mig 🙂

Jag hoppas vi hörs!

Fotograf Petra Leandersson

Saker jag älskar:
Smattrande regn
Läsa böcker
Kolla på serier som Criminal Minds och Gilmore Girls (vem vill inte ha ett Lukes att gå till?)
Yoga
Sconesfrukostar
Fuldansa i glädje
Myskvällar med familj och vänner
Filtar och tända ljus
Bröd och potatis
Promenader i skogen