Hero Image

Fotografen

Fotograf Petra Leandersson i Motala

Vem är fotografen?

PetraLeanderssonPhotography

Det är jag som är Petra, 26 år (svarar ändå oftast 22) bor i Motala och jobbar som fotograf!

Jag vill ge dig en avslappnad och rolig upplevelse som inte bara resulterar i helt underbara bilder på de du älskar mest utan även tavlor och album att förgylla ditt hem med!  Istället för att fotografera lite av varje, har jag valt att specialisera mig på gravid- och familjefotograferingar utomhus i solnedgången. Jag fotograferar även nyfödda, då inomhus med naturligt ljus.

Jag är tjejen som bytte jobb i verkstaden mot min största dröm, att bli fotograf. Det absolut läskigaste och roligaste jag gjort i hittills i mitt liv, tänk att det gick!! Jag bjuder mer än gärna på mig själv, pratar om mig själv i tredje person, att fotografera i solnedgången är ett beroende och det som verkligen får det att spruta energi ur mig! Jag är en crazydoglady och älskar mina hundar, Bea och Valdo samt ängeln Utzi, mer än min familj och sambo! ❤
Jag är tjejen som älskar att mysa runt i raggsockor med en kopp te i handen, gör lyckliga små glädjedanser när jag får en bokning, studsar när jag fångar DEN bilden och jag älskar hösten! Men mig får du en avslappnad fotografering då jag gärna bjuder på mig själv och är allergiskt emot stelt och uppställt, det ska vara kul att fotograferas med mig!

Tveka aldrig att skicka ett mail till mig, jag finns här för svara på alla din frågor, tycker det är kul!
Jag älskar det jag gör så tack för att du är här och överväger mig som din framtida fotograf ❤

Ett minne: 

Mitt bästa barndomsminne är att sitta i farmors knä i den stora fotöljen och bläddra i hennes album, det var där drömmen om att fotograferade startade och kärleken till album. Och fåtöljen står nu i mitt egna hem, där sitter jag än och bläddra i album <3 

Fina ord: 

”Det som är speciellt med att bli fotograferad av Petra är att hon tar sig an dig som person. En fotograf ska inte bara kunna fotografera utan vara bra på att fånga ögonblick och människor precis som de är. Det är en konst i sig. Kombinationen att vara en social person som är enkel att lära känna och konsten att fotografera ger dig de bilder med det lilla extra! Många tror att det är kameran gör jobbet – men nej – det är Petra! Det är en konst att fånga människan som denne är – och det gör Petra, så jäkla bra också!”
– Jessika Stockesjö