1 november, 2015

Familjen Wirell

Här har ni en helt underbar familj! Martin och Gabriellas bröllop var det första jag fotograferade och nu fotar jag dem med deras fina barn, Hedwig och Olle.

Hedwig som är en sån himla söt liten pingla. Hon är alltid med på mina idéer och hon och jag dansar alltid när jag fotar henne. Vi båda gillar även glass! Och ser ni vilken übersöt modell hon är! Och sen älskar hon att mysa med brorsan Olle. Han är dock inte helt såld på mina dansmoves än men vilken charmig liten kille, med gulligaste skrattet!

Och sen att Martin och Gabriella är så himla magiskt fina ihop gör det ju inte sämre! Har har ni ett par som är gjorda för varandra, som det räcker att man tittar på för att känna all kärlek och värme de har, och också gett vidare till deras små barn! Så självklart skulle dessa två också bli förevigade ihop, då fick barnen ställa upp som assistenter!

Att det blåst rejält under vår fotografering det ser man, men oavsett hur kallt det var lyser deras kärlek och värme rakt igenom!

 

petraleandersson_wirell_webb1 petraleandersson_wirell_webb2 petraleandersson_wirell_webb3 petraleandersson_wirell_webb4 petraleandersson_wirell_webb5 petraleandersson_wirell_webb6 petraleandersson_wirell_webb7