Hero Image

Barn och Familj

En värdefull investering

Din fotografering!

Din familjefotografering med mig är varken stel eller med en massa rekvisita. Den sker i solnedgången och är full med skratt, energi, kärlek, lugna stunder och ögonblick. Jag fångar er så som ni är, perfekta! Du behöver inte bry dig om att titta in i kameran,  för jag vill fånga er integrera med era barn och varandra. Fånga dessa ögonblick mitt emellan som många inte hinner se eller uppfatta.
Jag fotograferar helt på känsla och vi hinner med alla kombinationer av bilder ni kan tänka er och samtidigt har tid för vila och bus! M
edan solen går ner i bakgrunden, med vinden i håret och när du är med dina absoluta favoriter i världen så skapar jag tid för er att glänsa! Jag guider er hela vägen och anpassar fotograferingen efter er, för att ni ska få underbara bilder att pryda ert hem med! Och ja, det är helt okej att största fokuset är på ert/era barn <3 

 

Jag vet att du antagligen har en massa frågor nu! Hur går det till? Vart ska vi vara? Vad ska vi ha på oss?
Scrolla ner längs sidan så kommer du få många svar! Har du fler frågor så kan du maila mig direkt via formuläret längst ner på sidan!

 

Du är verkligen bra på att få en att slappna av framför kameran!! – Emma och Pontus

Petra Leandersson Photography

”Men åh Petra vilka bilder! Jag är helt tagen. Så himla fina 
Jag skulle vilja förstora upp varenda en och sätta upp på väggen! De är helt fantastiska
Tack snälla du”
– Tjottis

”Ett stort tack till Petra som fångade varje ögonblick i minsta detalj.
Att hitta en fotograf som har en sådan glädje till människor och framförallt barn,
enormt imponerad av din entusiasm och tålamod✨”
-Emma

”Tack snälla fina Petra för dom fina orden? Vi som ska tacka!!
Kan varmt rekommendera dig till andra familjer som har smått som inte vill sitta stilla ?
Vårat hem blir nu komplett  Du är guld värld!!”
– Emelie och Viktor

”Tusen tack bästa du för helt underbara bilder och
ditt fantastiska engagemang för att inte bara ta fina bilder
utan busa med vår stora tjej som var så lycklig 
– Sandra och Viktor

PetraLeandersson_Alva_webb15
PetraLeandersson_Ellie_42
Petra Leandersson Photography
Petra Leandersson Photography
PetraLeandersson_Thilly_webb8
PetraLeandersson_Sofie_webb30

Vanliga frågor

Vad ingår i investeringen?
Utomhusfotografering i solnedgången med de du älskar mest! Vi väljer en vacker plats för era bilder och har sedan en avslappnad fotografering där ni ska njuta av tiden ihop och jag guidar er på ett avslappnat sätt med poser! Ni får ett välkomstmail med all info samlad, en telefonkonsultation innan fotograferingen för att presentera oss för varandra (bra för nerverna) och ni kan ställa frågor till mig! Vi träffas sen igen för att titta på bilderna ihop, detta gör vi ca 7-14 dagar efter fotograferingen! Eftersom det är en investering så vill jag inte stressa med era bilder. När vi ses för att titta på bilderna ihop väljer ni produkter och digitala bilder i 2 steg eller köpa digitala filer via Á la carte menyn. Produkter som erbjuds är Fine art förstoringar, inramde förstoringar, album och digitala filer. Läs mer om priser längre ner på sidan samt genom att kontakta mig.

Hur förbereder vi oss själva och barnen för fotograferingen?
Allt jag kräver är egentligen att ni ska dyka upp, vara beredda på mys och bus, kramar och pussar men eftersom ni undrar så kan ni tänka på några saker! Berätta gärna innan vad ni ska göra, fotograferas, det kan få dem att slappna av lite extra så allt inte är helt nytt! Det är bra om barnen är mätta (och glada), ta med någon leksak dem tycker om, ett extra ombyte och något snacks! När vi väl ses kommer jag ta hand om er och guida för att fånga er alla på bästa sätt!

Tänk om barnen blir gnälliga?
Ingen fara! Jag har planerat in lite extra tid för en paus så behövs mys, snacks eller liknade tar vi tid för det! Jag pressar aldrig barn till något, jag fotar i deras takt och behöver vi en paus tar vi den! Så oroa dig inte och känn dig inte stressad innan över detta! Är vi vuxna glada och avslappnade så brukar det smitta av sig bra på barnen! När dem är på bättre humör kör vi igen!

Jag är ovan framför kameran, vad ska jag göra?
Under hela fotograferingen kommer jag finnas där och guida er, det är mitt jobb 🙂 Jag kommer placera er i några ”poser” som är naturliga och sen kommer era personligheter och familjedynamik gör att jag fångar er naturligt och fint. Jag tar några bilder i olika kompositioner, lite närmre, backar lite, fokuserar på detaljer. Viktigt för er som inte känner er bekväma framför en kamera är att ni absolut inte behöver titta in i kameran. Jag vill hellre att du titta och intrigerar med din familj än att titta rakt in i kameran! Vi skrattar och har kul, resten löser sig medans jag guidar er 😀 Lovar att det tyvärr är över snabbare än ni tror!

Hur gör vi om vädret är dåligt?
Eftersom denna underbara sol spelar så stor roll i mitt skapande av bilderna så bokar vi alltid om till nytt datum vid väldigt mulet väder eller regn. Att boka om kostar inget och jag är väldigt flexibel med att hitta ett nytt datum. Ska vi fotografera på en strand funkar det om det är lite sol bakom moln, vid skogsmiljö behöver vi ha relativt klar himmel för att få fram det fina ljuset.

Vi vet inte vad vi vill beställa?
Det behöver ni inte veta nu, men jag lovar att funderar ni lite så kommer ni nog få ett hum om det. Jag är tex uppvuxen med att sitta o bläddra i album i farmors knä, så album är något jag värderar! Andra kanske hellre smyckar väggarna med fina tavlor?  Jag finns med hela vägen och vägleder genom och visa vad som erbjuds och ställer frågor. Många väljer att skapa ett eget paket med en (eller flera) tavlor eller album och sen väljer de till digitala filer. Några få väljer endast digitala filer. Bildfiler är ju kul att ha, men de gör sig inte så bra på väggen eller på soffbordet 😉

Fotograferar du utanför Motala?
Ja, det gör jag såklart! Jag reser gärna till er för er fotografering. Fotograferingar som sker i angränsande kommuner till Motala (ex Linköping, Mjölby osv) har en fast reseersättning på 300 kr. Bor du längre bort, kontakta mig för mer info!

”Du har verkligen lyckats fånga rätt känsla i bilderna! Inte nog med det så tar du dig tid för både föräldrar och bebis att känna sig bekväma under hela fotograferingen (även när bebis blev trött och hungrig). Tack för otroligt fina bilder Petra!”

-Kitty och Sonny

PetraLeandersson_EmmaTyra_webb4

Bokningsvgiften inkluderar:

En fotografering hos mig är en upplevelse i 3 steg:

– Konsultation då jag lär känna dig och din familj och planerar er fotografering
– En solnedgångsfotografering
– En bildvisning där du får hjälp att välja ut dina favoriter för ditt hem

1190 kr

Er Bildvisning:

 Välj mellan att skapa er egna kollektion få både en vacker produkt och alla digitala filer till ett förmånligt pris.
Eller köp endast ett par digitala bilder. Det väljer ni själva!

– Digitalbilder i paket från 3 500 kr
– Inramade förstoringar från 1 495 kr
– Photoblocks från 2 290 kr
– Album från 1 995 kr

Kontakta mig här!

Har du frågor eller vill boka en familjefotografering kontakta mig i formuläret nedan så hör jag av mig så snart jag kan <3
Jag lovar, det blir kul!

PetraLeandersson_Elvy19