21 februari, 2018

Familjefotografering i studion – Mila

I januari hade jag en supermysig familjefotografering i studion i Motala! Det var supersöta Mila och hennes föräldrar som var på besök! Mila som till en början var lite blyg är en tjej med ett fantastiskt leende, efter lite mys med mamma och pappa var det en tjej som blommade ut och det blev en massa skratt och bus! Jag älskar ju att få följa med på barnens äventyr och denna dag fotade även Mila lite bilder då hon först tyckte kameran va lite läskig och det slutade med att jag nästan inte fick tillbaka den 😉

Mamma och pappa var också med på många bilder och jag älskar hur de är med i bilderna men Mila är fokuset, det är också de bilderna många föräldrar älskar hos mig, att de är med men fokuset ändå är på barnet/barnen. Och vilken tur då att detta är min specialité 😉 Tänk vilket värde dessa bilder kommer ha om några år, dels för Mila men även för mamma och pappa12 Ofta är ju en förälder den som tar bilderna så att vara alla 3 på bild är ju värdefullt <3

Så glad att just jag fick äran att fota denna fina familj <3

Just nu kommer det in en massa bokningar för studion, så vill du ha en studiofotografering, skicka en förfrågan här snarast så ska göra mitt bästa för att hitta en tid!