3 november, 2016

Familjefotografering Motala – Vidde

Alltså denna fina familj, vart ska man börja?

Fösta gången jag fotografera Vidde var på hans dopdag i våras. Han va så glad och charmig redan då och även denna gång smälte jag direkt! Kolla bara hans ögon liksom!
Men denna lilla kille ville inte sitta ner under vår fotografering och vad gör man då? Jo man springer efter och fokuserar helt på att fånga ögonblicken som de kommer! Ropar ut att han kan hålla pappa eller mammas hand, att de kan stå och mysa i bakgrunden eller att man får sätta sig på huk bredvid och fånga mys på det sättet! Och det funkade, så himla bra!

Emelie hade fixat grymt snygga outfits till hela familjen! Så snygga och kompletterande och inte alltför matchande vilket blir skitsnyggt på bild!!
Igår hämta jag ut helt underbara förstoringar från fotograferingen som ska hänga på väggarna hemma hos familjen och hemma hos släktingar!

Tack Emelie och Viktor för att ni litade på mig när jag kasta ur mig kommandon medan jag sprang runt o fångade er familj! Så mycket kärlek jag hann fånga under denna stund vi hade ihop <3

 

Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography

Vill du boka en fotografering hos mig? Kontakta mig här!