17 februari, 2018

Familjefotografering Motala – Valter med familj

Idag ska ni få träffa en familj som verkligen tog mig med storm! Två familjer som blivit en och som nu välkommnat lillebror Valter!
Första gången jag pratade med Anna i telefon så fick jag känslan av att vi känt varandra länge, så himla varm och genuin! Vi planerade in fotograferingen på en av mina absoluta favoritplatser för höstfotograferingar och vi fick en sån magisk kväll med mycket skratt och värmande kramar!

Så himla kul att även få fota lite äldre barn/ungdomar! Det är en helt annan utmaning men så himla kul och jag tycker verkligen jag lyckades fånga alla på sitt sätt! Självklart fick Anna och PO även själva lite tid framför kameran! Bilderna på Valter vart ju helt underbara, jag älskar hur vi fick in hösten i hans porträtt!

På bildvisningen vart det mycket känslor när alla bilder visades i ett vackert bildspel med musik till. Digitala filer och ett underbart collage med mina populära photoblocks fick följa med familjen hem och smyckar numera en vägg!

Så scrolla neråt för att ta dela av många fina bilder!

Tack fina familjen för att jag fick föreviga er, det var en ära!

 

Är du intresserad av en familjefotografering hos mig? Eller har frågor? Kontakta mig här!