21 augusti, 2017

Familjefotografering Motala – Thilly

Är ni redo på en riktig sötbomb?
Här har ni en tjej som skratta sig igenom hela vår fotografering!
Så kul vi alla hade och jag tror även mamma och pappa hade lite ont i käkarna precis som jag när vi åkte hem! Och hur fick vi då denna tös på så glatt humör, jo jag körde ett lättare arobicspass! Hoppa och studsa tillsammans med roliga ljud var ett vinnande koncept för att locka leenden!

Annars så var det så kul att träffa denna fina familj igen! Jag träffade dem i vintras när jag fotograferade deras Välkommen till världen-bild till tidningen! Och om Thilly hade växt?! Det är nästa sjukt så fort tiden går och hur snabbt de små växer! Så det var så underbart att kunna föreviga familjen nu igen och att de åter får underbara bilder och en serie med mina populära photoblocks att pryda hemmet med!

Tack igen fina ni för en helt underbar fotografering <3

Vill du veta mer om en familjefotografering hos mig? Just nu har jag hösterbjudande fram till den 1 september, klicka här för att läsa mer!
Jag hoppas vi ses!