13 augusti, 2018

Familjefotografering Motala – Odd och Sixten

Här har ni en helt underbar familj som jag älskar att umgås med! Dom sprider sån glädje och kärlek och när man är med denna familjen känner man sig som en liten del av den, det är fantastiskt!
Evangeline och Nor träffade egga första gången strax efter att Odd var född, det blev en mysig bebisfotografering hemma hos familjen där vi fick helt underbara bilder på deras prins! Sedan dess har vi hunnit med ytterligare fotograferingar i bla solnedgången.
Denna gång, strax efter att Odd fyllt 3 år så hade vi en mysig familjefotografering på ängen där även lillebror Sixten var med! Det vart mycket bus,  såpbubblor och såklart en massa äventyr! Vi hann fånga så många olika bilder till familjen och jag vet att många ska upp på väggen hemma!

Detta blev en helt perfekt kväll och jag är så tacksam över att jag fått lära känna denna fina familj!
Tack för en underbar kväll <3

Är ni redo för en bildbomb?

Vill du komma till mig på en fotografering? Eller har du en fråga? Klicka här så kan vi prata mer, det ser jag fram emot 😀