14 januari, 2018

Familjefotografering Motala – Moa

Idag ska ni få träffa söta Moa!

En tjej på 4 år som jag hade så himla kul med under fotograferingen! Jag älskar ju att umgås med barn och följa med på deras äventyr, för de är ju i nuet och tänker inte alls på vad andra ska tycka, så som vi vuxna ofta gör. Iaf jag! Så jag och Moa hade en sån underbar stund med massa härligt skratt o bus! Vi hittade träd att stå i, tur att hennes pappa var stark, vi kastade stenar i vattnet och vi dansade i vinden!

Självklart var mamma och pappa även med på fotograferingen, dock var fokuset på Moa och de ville gärna vara med lite i bakgrunden, vilket är helt okej!

Hur som helst hade vi en underbar fotografering bland höstlöven och vindarna. På bildvisningen blev det många favoriter hos familjen som resulterade i ett album och även mina populära photoblocks!

Nu ska ni få se några av alla favoriter från fotograferingen! Lämna gärna en kommentar om vad du tycker om bilderna!

Har du frågor om en fotografering eller vill boka en? Kontakta mig här! Jag hoppas vi hörs!