1 november, 2017

Familjefotografering Motala – Lisa med familj

Här har vi en helt underbar familj! Eller det är 3 familjer i en stor familj plus en söt hund och jisses va kul det var att föreviga denna härliga familj!

Jag tror familjen kände att det kanske va lite kaos under vår fotografering men ni ska veta, det SKA vara lite kaos! Det är då det blir som bäst, enligt mig och mitt sätt att fota!
Och vi hade ju lite att hålla ordning på! Vi hann med alla olika kombinationer av familjebilder och såklart fick även söta valpen Sune en egen stund framför kameran! Jag menar, hur söt får man vara?!
Och söta lilla Vera skötte sig exemplariskt! Ska vi också ge oss in och prata om grabbarna? Asså shit, wow eller vad ska man säga om bilderna? Så stiliga!

Och jag måste ge beröm till familjen för att de fått till kläderna så himla fint! Färger smälter så fint ihop och det höjer ju bilderna till det där lilla extra, tillsammans med den magiska solen!
Det är så himla mycket jag skulle kunna ge beröm och skryta med från denna fotografering men jag kanske ska lugna mig?

Och sen på bildvisningen med hela gänget vart det lika härlig stämning igen, vi fika och snacka länge men det var så mysigt! Det slutade också med att det blev hela 5 inramningar beställda och glädjen när jag hämtade ut dessa va ju obeskrivlig! Så himla fin!
Nu får ni njuta av en härlig bildbomb!

Tack alla ni för att jag fick fota er! Så himla kul! 😀

 

 

Vad tycker du? Vart inte bilderna underbara!! Kommentera gärna <3