15 februari, 2018

Familjefotografering Motala – Leo

Idag ska ni få träffa Matilda, Rasmus och Leo!

En supermysig familj som jag fick träffa sent i höstas för en supermysig fotografering bland de sista färgglada löven och magi på stranden! Första främst måste jag ju bara säga något om Matildas hår, wow, det är så himla fint! Hon lockade det till fotograferingen och ja, jag är aningen avundsjuk!

Jag är så glad att jag fått träffa denna fina familj, Matilda är en så himla go tjej, tiden sprang iväg när vi träffades på bildvisningen och kärleken till sonen Leo är obeskrivlig! Lille Leo som charmade mig totalt. Så himla mycket fina bilder vi fick och  jag äskar att vi avslutade på stranden! Vi har ju lyxen med Varamon här i Motala och tro det eller ej men den funkar lika bra alla säsonger!

Nu ska jag sluta babbla och låta er njuta av massa underbara bilder!
Tack för att du kontaktade mig Matilda, det var en ära att föreviga din fina familj <3

Är du intresserad av en familjefotografering hos mig? Kontakta mig här eller läs mer här!