8 oktober, 2017

Familjefotografering Motala – Jordan

Idag ska ni få möta en superfin familj som åkte från Örebro för att förevigas hos mig! Vilken ära!

Jordan och hans föräldrar och jag hade en mysig stund på min vackra äng, jag ledde dem med enkla ord och sen lät jag familjen naturligt anpassa sig till det jag sa och förevigade stunderna! Och hur fint blev det inte?! Jag är så himla glad att just jag fick föreviga dessa fina! Jag menar, bara kolla vilken vacker familj och vet ni va, dem är precis sådär underbart trevliga som man tror att de ska vara! Det kändes som vi träffats flera gånger innan även fast detta va första gången! Och Jordan, vad ska man säga om denna sötnöt? Du är så söt!

Och Denise har även en blogg och den hittar ni här!

Nu ska inte jag pladdra på här utan låter er njuta av helt underbara familjebilder <3

Vill du veta mer om en fotografering med mig? Klicka här och skriv till mig så svarar jag dig så snart jag kan!