1 maj, 2017

Familjefotografering Motala – Familjen Segersson

Nu ska ni få träffa en helt underbar familj! Fina Ida jobbar också som fotograf och under de första månaderna på året har vi gått en utbildning ihop! Så det var så kul när Ida och hennes fina familj åkte från Tranås till Motala för att bli fotograferade av mig, en sån ära!

Storebror Olle var det fullfart på denna dag! Så himla kul, för då blir det full fart för mig också! Vi busade, körde jaga och skratta en massa, han ville inte sitta still! Olle hade dessutom med sig sin gris, en hundleksak som han hade under armen så när han sprang nöffa grisen i takt! Som vi skratta!
Lilla Maja sken ikapp med solen hela fotograferingen och vi hade en så underbar vårkväll i solen! Det är något alldeles speciellt med familjefotograferingar!

Dessa underbara ord fick jag av familjen efter fotograferingen:

”Alltså bilderna är sååå vackra Petra! 😍 Och du är jätteduktig på att ”leka fram” bilden hos de små!! I andra sammanhang som förälder kan man ju känna sig lite stressad och ”småsvett” när barnet bara galopperar omkring! Men den känslan fick jag inte alls under fotograferingen, det va bara mysigt och roligt!! ”

Tack fina ni för en helt underbar kväll med bus, skratt och massa kärlek <3