13 december, 2017

Familjefotografering Motala – Familjen Borup

Denna underbara familj kontakta mig i början på hösten och ville föreviga bilder på deras familj då de var i en period som de verkligen ville minnas!

Vi hade en avslappnad och busig fotografering, Charlie hade en massa bus i benen så det vart olika lekar och trix för att fånga de underbara bilderna! Vi fick, som ni ser, en underbar mix av bilder! Familjebilder, enskilda, olika familjekonstellationer  som gjorde sig perfekt i familjealbumet jag fick designa åt familjen!

Jag älskar hur vi fångade alla på deras sätt, storasyster Mellanie, så vacker hon är och så lätt att fotografera. En busig lillebror och så kärleken mellan Linda och Mattias! Som jag ÄLSKAR familjefotograferingar!!!

På bildvisningen hann jag med att leka pirat med Charlie och även djupare samtal med Linda. Precis så som jag vill ha det. Alla dessa familjer som jag träffar, de får alla sin plats i mitt hjärta och jag älskar varje minut med dem!

Skulle du vilja få din familj förevigad?

Tusen tack fina ni för att just jag fick äran att fotografera er, ni är underbara! <3


Är du intresserad av en fotografering hos mig? Kontakta mig här så berättar jag mer!