2 november, 2016

Familjefotografering Motala – Evelina och Theodore

I slutet av september mötte jag upp goa Theodore och hans mamma Evelina. Solen hade hållit sig borta hela dagen men sista soltimmen på dagen kom den fram, precis till vår fotografering.

Här har ni en kille som det sprutar energi ur! Vilken fart och fläkt det var, från första stund när vi möttes vid parkeringen tills de att vi skiljdes åt! Jag tror jag fick Theodore att stå stilla max 3 gånger och då stod han still i några snabba sekunder innan jag fick jaga efter honom med kameran i högsta hugg! Men så himla kul vi hade, han körde totalt slut på mig! Jag somnade riktigt gott den kvällen kan jag lova! För vi hann med att springa i sand, köra jaga, hoppa och studsa och sen springa lite till! Inte ens i mammas trygga famn kunde detta busfrö vara stilla! Som ni förstår vart det mycket bus och en massa goa skratt, ögonblick som hann fångas och som nu familjen har sparade föralltid!

Det var ändå härligt att höra från mamma Evelina att det är precis såhär Theodore är, fullt ös. För det är så jag vill att mina fotograferingar med barn ska vara. Att barnen ska kunna slappna av och vara sig själva, sen är det upp till mig att vara tillräckligt snabb att fånga ögonblicken.

 

petraleandersson_familjefotografering_thodore7 petraleandersson_familjefotografering_thodore1 petraleandersson_familjefotografering_thodore3 petraleandersson_familjefotografering_thodore6 petraleandersson_familjefotografering_thodore4 petraleandersson_familjefotografering_thodore5