12 november, 2017

Familjefotografering i Motala – Elliott

Nu ni, här kommer en riktigt fin höstfotografering!
Tänka sig att för ett år sedan gick Mikaela runt gravid och jag gissar att hon undrade vem som gömde sig därinne! Det var söta Elliott! En så himla go kille som nu i dagarna firar sin första födelsedag!! Ett år har gått och Mikaela och Patrik är nu föräldrar till en liten kille och är nu en familj! Den känslan måste vara oslagbar, eller vad tror du?

Denna fotografering vart helt magisk! Ni ser ju ljuset vi hade, Mikaela va grym med klädval till familjen och  med fokus på Elliott blir det inte annat än toppen!
På bildvisningen vart det mycket känslor när bildspelet med alla bilder rullade förbi med musik till och jag erkänner att jag också kände en massa! Att kombinera familjer, med platser med magiskt ljus ger en sån effekt! Du får se bilder på det mest värdefulla du har, från en avslappnad fotografering med en massa skratt och härliga ögonblick! Att stanna tiden, bara för en stund är så värdefullt!

I veckan levererade jag familjens vackra familjealbum och jag måste erkänna att det va svårt att lämna ifrån sig, det blev så fint! Så här kommer nu en bildbomd!

Detta med familjefotograferingar, det är så underbart! Vill du få din familj förevigad av mig? Kontakta mig här för för frågor eller en bokning!