17 juli, 2017

Familjefotografering Motala – Clint och Li

Här har ni en ny familj hos mig! Sandra och Marcus med deras underbara barn Clint och Li! Sandra är min mammas frisör och genom mamma hitta hon till mig! Det är så himla kul att även fota familjer med lite äldre barn! Li är ju fyra och Clint är åtta! Clint är en riktigt go kille som snällt ställde upp på bilder och även lockade med syrran som just nu är i en period då hon inte vill bli fotad! Men visst fick vi underbara bilder på dem ändå!
Jag fullkomligt älskar hur fina alla bilderna blev, det var så himla kul att visa bilderna för familjen för de föll också för dem! Och jag är ju lite smått envis när det kommer att hitta perfekta ställena att fota på, bra duger liksom inte 😉 Så jag vart så glad när jag hitta detta och att solen då kika mellan träden perfekt för kolla bara ljuset!!!! Såå fint! Och sen en så fin familj framför kameran gör det ju inte sämre om man säger så <3


Vill du ha bilder på din underbara familj fotograferade av mig? Klicka här för att kontakta mig så kan jag berätta mer och du kan ställa alla dina frågor direkt till mig <3 Hoppas vi hörs!