16 februari, 2018

Familjefotografering Motala – Bille

Nu ska ni få träffa en helt underbar familj! Denna fina familj träffade jag för första gången förra året när mamma och pappa åkte från Stockholm för att föreviga sin graviditet hos mig!

Några veckor senare kom deras dotter Billie och nu ett år senare fick jag äran att föreviga familjen igen! Ännu en gång tog de sig till Motala för att förevigas av mig! Jag har följt familjen via Instagram hela året och lilla Billie har blivit en favorit, så att äntligen få träffa henne va så himla kul!

Och har ni sett en så söt tjej!? Familjen klädde sig så höstigt och snyggt och det höjer ju verkligen hela känslan i bilderna!

Och som ni ser är Billie i full fart med att ta de första stegen, kommer ni ihåg hur det var med era barn?

Tack igen fina ni för att ni kom ner och fotograferades, det är en ära för mig!

Vill du veta mer om en familjefotografering med mig? Kontakta mig här 😀