30 maj, 2018

Familjefotografering Motala – August

Idag ska ni få träffa en sprallig kille som inte ville sitta stilla mer än några sekunder innan han var tvungen att göra något! Mamma och pappa var lite oroliga för att vi inte skulle få så många bilder men några sekunder är allt jag behöver för att fånga underbara bilder!

Det som berörde mig så var att Malin berättade att bilder på henne och August var något hon verkligen ville ha. Det är hon som tar alla bilder i familjen vilket gör att det inte finns så många bilder på henne och August ihop. Detta är något jag hör hos många mammor och något jag alltid försöker lägga lite extra fokus på, fina bilder på mamma och barn! Och så glad Malin blev på bildvisningen då det fanns så många fina bilder på dom två ihop!
Vi hade även enskilda bilder på August, Niclas och August och sen såklart hela familjen!

Det var en magisk kväll och vi valde att avsluta kvällen nere på stånden där vi fick så fina bilder på hela familjen, jag tog även några siluettebilder som gav familjen unika bilder!

Malin beskrev både fotograferingen och bildvisningen på lättsam och underbar, vilket är underbart att höra då jag sedan jag startade mitt företag för 3 år sedan har jobbat för att skapa en avslappnad fotografering där mina familjer ska kunna vara sig själva!

Familjen har nu en vacker inramning som smyckar hemmet och sen digitala filer!

Tack Malin och Niclas för att jag fick föreviga er och August! Det var en ära!

Vill du veta mer om en solnedgångsfotografering? Klicka här!