7 juni, 2018

Familjefotografering Motala – Malva och Albin

Idag ska ni får träffa en helt underbar familj som jag fick chansen att fotografera nu i maj!

Elin bokade deras familjefotografering redan i januari för att säkra en tid! Så det var en lång väntan men så värt det för vilken kväll vi fick!

Vi möttes upp och Albin va direkt lite försiktig och ville inte lämna mammas sida, efter en liten promenad till vår fotoplats så va jag inte lika läskig men det va ändå nytt och han ville inte vara med på bild! Tur då att lillasyster Malva va lite busig så vi fick fånga in henne som ville smita, det vart en rolig lek som Albin gilla! När han sedan fick bestämma lite vad jag skulle fota så släppte det helt! Sen stod vi där och gjorde fula miner så vi kunde skrämma bort vargar om de kom! Vi busa med Malva och vi fick underbara bilder!

Resten av fotograferingen va det bus rakt igenom, vi byggde sandhögar, kasta sand och såklart vart det lite mys också! Jag fick vara på hugget och både sprang och slängde mig i sanden för att hinna fånga ögonblicken!
Mamma och pappa var också med på bilder och deras galleri vart fyllt med varma bilder på en familj som sprider så mycket glädje!

Det vart inte bara digitala filer utan en vacker inramning på barnen med bilden ni ser ovan!

Detta va en kväll som ännu en gång bevisar hur mycket jag älskar att föreviga familjer, det är det bästa som finns! Tack för att ni valde mig som er fotograf, ni gör att jag älskar mitt jobb ännu mer <3

Är du intresserad av en familjefotografering? Klicka här för att läsa mer eller här för att kontakta mig!