22 januari, 2017

Familjefotografering Linköping – Otto

Idag ska ni få träffa en underbar familj som ligger mig varmt om hjärtat! Fina Elin och Clas träffade jag första gången för snart 1 1/2 år sedan, då möttes vi upp för ett bröllopsmöte men som sedan istället till sommaren blev en gravidfotografering då de precis fått reda på att Elin va gravid. Deras gravidfotografering kommer ni nog ihåg?

Nu är deras bedårande Otto här och jag fick äran att göra en familjefotografering precis efter hans 6 månaders dag! Vi kombinerade bilder inne och ute och resultatet blev som ni ser magiskt! Och som alltid när man åker hem från denna familj känns det lite tomt! Dem ger så otroligt mycket kärlek och glädje, man möts med kramar och tiden bara springer ifrån en, det är som att träffa en bästa vän!

Jag är otroligt tacksam att jag fått träffa denna fina familj och har äran att följa deras resa! I sommar säger de ja till varandra och jag ska få äran att vara deras bröllopsfotograf! <3

Vill du boka en familjefotografering med mig? Klicka här för att läsa mer!