5 september, 2016

Familjefotografering Linköping – Eila ett år

Inför julen förra året så sponsrade jag ett julklappsspel i en mamma-grupp i Linköping med ett presentkort hos mig, Erika lyckades i sista stund vinna presentkortet och här ser ni resultatet av vår fotografering!

Vi bestämde att vi skulle vänta in sommaren och dottern Eilas födelsedag. Dagen efter Eila fyllt år så möttes vi upp på denna helt underbara platsen för en familjefotografering i solnedgången och om det vart fint! Mamma Erika hade omsorgsfullt valt ut kläder, gjort hårbanden som Eila har på sig helt själv och även hunden Tambo var med.

Storebror Kian var full med energi och bus, Eila hade ett så gulligt leende hela kvällen. Vi fick underbara bilder med alla i familjen. Så kul att sedan få höra alla fina ord av familjen som var så nöjda med att jag lyckats fånga alla på bild, även Tambo och fick så fina ord om de superfina bilderna.

Tack Erika, Thomas, Kian, Eila och Tambo för en så mysig fotografering, det var en ära att få föreviga er!
Här kommer några av alla favoriter från vår fotografering!

Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography

Än finns det några tider kvar för fotografering i solens magiska ljus med de du älskar mest <3  Här kan du läsa mer!