13 februari, 2018

Familjefotografering i studion – Alva och Ines

Nu ska ni få träffa en helt underbar familj som jag fullkomligt älskar! Det är alltid lika kul att träffa dem och jag önskar att tiden inte gick så fort varje gång!

Amanda och Alva träffade jag för första gången redan i januari, då fotade vi ute i det magiska vinterljuset och åh bilderna är än idag några av mina personliga favoriter! I somras hade jag och Amanda en magisk kväll då vi förevigade hennes graviditet i solnedgången, det var en varm och så fin kväll med massa skratt och underbara bilder!

Och nu äntligen blev det en familjefotografering i studion när lillasyster Ines också var med! Och kolla bara så fint det blev! Ännu en fotografering där barnen får vara barn, Alva kände sig hemma direkt i studion och det vart fullt ös från start, precis som det ska vara! Vi hann fånga alla kombinationer av bilder, bus, skratt och massa mys. En fotografering är ju inte planerad med en massa poser och ”titta in i kameran och le” bilder, jag fotar som jag fotar ute, jag går efter barnen! Naturliga bilder där era barns personlighet kommer fram!

Och att få dessa fina ord från familjen gör mig bara så obeskrivligt glad:
”Petra, en fantastisk fotograf med sitt tålamod och hur hon fångar upp uppmärksamheten hos barn. Man känner sig alltid avslappnad framför kameran när Petra fotografera.” – Amanda och Anton

Så glad att jag fått äran att träffa denna underbara familj! Stort tack för att just jag får föreviga er!

Så vad tycker ni? Vart inte bilderna helt underbara?
Är du intresserad av en fotografering? Kontakta mig här!