17 maj, 2018

Familjefotografering i skogen – Wiven

Idag ska ni få se bilder från en helt underbar familjefotografering i skogen här i Motala!

Ellen hörde av sig till mig och ville boka en fotografering med familjen lagom till sonens först födelsedag, något som hon pratat om sen han kom! Så gissa om det var en stor ära för mig att få föreviga denna fina familj!

Wiven som är en kille som haft full fart hela första året och som håller mamma och pappa sysselsatta hela dagarna då fokuset skiftar snabbt för det som är kul just nu. Då passade det perfekt att vara i skogen och fota, en oändlighet med nya saker att utforska!

Dessutom fick jag dessa fina ord av Ellen dagen efter fotograferingen: ”Tack själv! Tiden bara flög förbi, det är ett mycket bra betyg. Jag gillar inte alls att vara framför kameran men det tänkte jag knappt på igår 😊”
Precis såhär jobbar jag för att alla mina familjer ska känna när vi fotar, det ska vara en härlig stund med familjen, vi ska skratta, busa och ha kul!

Den familj älskar verkligen färg och form och jag älskar att det speglar sig i kläderna dom har på sig! Deras hem är fyllt med färglada möbler, mattor och även i garderoben. Så dessa bilder speglar verkligen vilka dom är och ger dom unika bilder som nu kommer smycka deras hem! Nu längtar vi alla tills deras väggcollage är här, för det kommer vara fantastiskt!

Så tusen tack Ellen och Henric för att jag fick föreviga er och Wiven, det var en stor ära!

Vilken bild är din favorit?

Här kan du läsa mer om en solnedgångsfotografering och här kan du kontakta mig med frågor eller förfrågan!