1 december, 2016

Familjefotografering i Motala – Elma 1 år

Idag bjuder jag på höstbilder! För jag ligger en bit efter med bloggandet av alla fina fotograferingar jag haft under hösten 😀

Denna gång får ni träffa söta Elma! Lisa och Niklas hade inte tagit några bilder på Elma när hon var liten men blev tipsad av vänner att jag tog fina bilder och att jag var duktig på att fota barn. Så när jag fick detta meddelande av Lisa vart jag så otroligt glad, alltid lika kul att höra att man blir rekommenderad för det jobbet man gör.

Så när det var dags för Elmas första födelsedag möttes vi upp för en familjefotografering med fokus på Elma. Som vanligt försöker jag alltid få med alla konstellationer som går och vi lyckades riktigt bra. Solen sken vackert påväg ner mot horisonten och denna familj var så kul att umgås med. Att fotografera familjer handlar så mycket om att känna av familjen, speciellt när man fotar lite äldre barn också. Jag tvingar aldrig någonn till nått utan fotar på deras villkor. Att då få dessa fina ord när man precis levererat galleriet gör en så lycklig:

”Vi kan inte sluta titta på bilderna! Otroligt fina! Så svårt att väja! Tack för att du fotade oss och tog oss alla på det som passade både lillasyster, brorsan och storasyster….alla på sitt egna sätt för att få bra porträtt! Tack!”

Så nu bjuder jag er på en mindre bildbomb med några av familjens favoritbilder från fotograferingen hos mig!

Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography

Funderar du på en familjefotografering hos mig? Tveka inte att höra av dig med frågor eller en bokning här!