23 oktober, 2016

Familjefotografering i Ljungsbro – Tuvali och Vincent

I slutet av september hade jag en familjefotografering i Ljungsbro med denna underbara familj! Solen sken och jag måste säga att Karin lyckats så bra med kläder till familjen! Kolla bara på Vincent som är så gullig i sin keps, Tuvali i sin fina väst och med rosett i håret, de är de där små detaljerna som gör skillnaden!

Vi fick så himla många underbara bilder och dessa är bara en liten liten del av alla! Så himla mycket fin kärlek som fanns att föreviga denna dag. Solen sken, den sista sommarvärmen låg kvar i luften och  jag hade hittat en underbar plats att ha fotograferingen vid!
Söta Vincent fick jag blommor av, Tuvali bjöd på en massa go energi som smittade av sig! Har ni sett så lika ögon de har? Så fina att man bara fastnar vid dem.
Och som ni ser hann vi med en massa bus och skratt men även lite lugnare stunder med mys och kärlek. Även mamma och pappa fick en stund själva framför kameran, något som jag tycker är så himla kul att få fota.
Denna fotografering innehöll allt man kan önska sig som fotograf  och jag är så glad att jag fick äran att fotografera denna underbara familj!

Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography