26 mars, 2019

Familjer jag får följa- Familjefotograf Motala

Familjefotograf Motala Familjefotograf Östergötland

När jag började som fotograf så var det så himla kul att få träffa alla familjer som ville förevigas av mig, det var en sån häftig känsla! Det är fortfarande det roligaste med mitt jobb, alla härliga familjer jag får träffa varje vecka och skratta och ha kul med, utan tvekan!

Men det jag inte visste var ju att det var så många familjer som ville att jag skulle föreviga dom om och om igen! Att dom vill ha sina finaste och största stunder förevigade av mig. Att dom årligen kommer tillbaka för att stanna tiden hos mig och minnas där dom är just nu.

Jag hade aldrig vågat drömma om detta och nu har jag så många familjer jag träffar om och om igen! Och jag ser ju inte mina kunder som kunder, dom är ju som familj för ärligt, vi har ju så jäkla kul ihop! Jag älskar att få spendera tid med dom och se dom växa som familj. Att sedan komma hem till dom och se att mina bilder finns lite varstans i hemmet är så himla coolt!

Även om jag varit en fotograf i snart 4 år är jag bara en helt vanlig tjej som älskar att fota, att skapa magi med min kamera i naturen med solen och familjer. Det är min konst och när jag ser mina bilder i familjers hem så blir jag så glad men nästan också chockad, mina bilder, på deras väggar! Det är så häftigt!

Jag hoppas att du som läser detta ser till att få dina ögonblick och stunder i livet förevigade, för tiden går så fort! Detta över jag själv på 🙂

Nu längtar jag till sommaren då flera av dessa underbara familjer ska förevigas igen <3
Är du intresserad av en fotograferingen eller har frågor om vad jag erbjuder? Då kan du fylla i formuläret nedan eller skicka ett mail här till mig 🙂