16 augusti, 2017

Familje och gravidfotografering i Motala – Märta

Nu ska ni få träffa en helt underbar familj! Söta Märta och hennes underbara föräldrar mötte jag upp en kväll för lite familje och gravidbilder då Märta närsomhelst ska bli storasyster!!
Det sa bara klick när vi sågs och hela tiden sen dess har det känts som vi känt varandra så himla länge! Vi hade en så otroligt fin kväll, jag menar kolla bara ljuset!! Söta Märta som vart chockad när jag kom för hon trodde jag skulle vara en Peter, avslutade kvällen med att ge mig en kram och sa att hon skulle berätta om mig på dagis dagen efter!
Jag skulle kunna skriva världens längsta inlägg om denna underbara familj som snart bli 4 men jag ska låta bilderna tala för sig själva! För håll med, det vart helt underbart!

Tack fina ni! Det var en ära att få föreviga er <3

 

Är du intresserad av en fotografering hos mig? Eller har du någon fråga? Kontakta mig här så får du mer information 🙂