22 mars, 2016

Ett år – Barnfotografering Motala

Jag kan inte förstå att det redan gått ett år sedan jag fotade söta Liv! Detta var bara min andra fotografering sedan jag bestämt mig för att satsa och började söka familjer till min portfolio för att sedan kunna starta mitt egna företag! Tänk vad mycket som kan hända på ett år, hur jag utvecklats men ändå ser mig själv i alla dessa bilder. Att jag kan komma ihåg exakt den känslan jag hade när jag gick mot deras hem, hur extremt nervös jag var, men hur mycket kärlek familjen hade. Hur jag så fort jag kommit ut och börjat gå hemåt ringde min sambo och allt jag fick ur mig var ett glädjetjut! Sen studsade jag av glädje hem!

Och vet ni vad, än idag  när jag går hem från en fotografering har jag världens största leende och studsar glatt! Åh vad jag älskar mitt jobb <3

petraleandersson_Liv_webb1 petraleandersson_Liv_webb2 petraleandersson_Liv_webb3