Hero Image

Er bildvisning

Er Personliga bildvisning!

Vad kommer ske?

Bildvisningen tar ca 30-40 min och ni väljer ut era bilder som ingick i ert paket, valde ni All in paketet så väljer ni era bilder till albumet!  Ni kan även välja om ni vill köpa till ytterligare digitala filer eller  produkter. Jag erbjuder nämligen även album, inramningar och väggcollage!

Vi börjar bildvisningen med att kika på alla era bilder i ett personligt bildspel, med musik till, detta är höjdpunkten för många!
När vi har kollat på bilderna visar jag er hur ni på bästa sätt kan visa upp era bilder med album, collage och tavlor! Ni får  känna på produkterna och ställa frågor. Vi kommer sedan ta fram bilderna i ett galleri så vi enkelt kan få en överblick av era bilder, dessa kan vi bläddra igenom flera gånger.

Er bildvisning är tid för er! Glöm inte det! Ni ska använda mig och min expertis! Ställ frågor och be om den hjälp ni känner att ni behöver, jag finns med  för att svara på frågor och guidar er!

Betalning sker med Swish (och ta med er digitala filer hem direkt) faktura på 14 dagar eller delbetalning hos Santander, 3,6 eller 12 månader.

Familjefoto Motala Linköping Örebro Tranås
Gravidfotograf Norrköping Motala Linköping

Förberedelser!

Inför er bildvisning är det viktigt att ni förbereder er! Er beställning läggs nu så tänk på detta:

– Sitt ner ihop och gå igenom denna guide och prata om vad ni skulle vilja ha! Är det endast digitala filer? Eller vill ni kombinera digitala filer med någon produkt?
– Vill ni ha en produkt, fundera då gemensamt över vad ni önskar. Album, collage på väggen eller inramning?
– Om ni är intresserade av inramningar/collage, ta ett varv i ert hem och kolla vart ni skulle vilja hänga era bilder. Ta kort och mät upp hur stor plats ni har. Gör detta på alla platser! Vill ni få en känsla av storlek, fäst ett A4 på väggen, då har vi det att utgå ifrån!
– Sätt en gemensam budget, detta kommer underlätta för er!

Nedan finns info om alla produkter!

Produkter!

2017-11-17_0003

Photoblocks!

Dessa är mina populära Photoblocks som skapar ett ett vackert kollage av era favoritbilder! Dessa blocks är tjocka träplattor med en vacker laminerad print på som är redo att hängas på väggen. Vissa har även sina blocks på tavellist. Jag har 5 olika varianter att erbjuda i er storlekar från 15×20 cm till 40×50 cm. Det finns cirklar, kvadrater och rektangulära blocks att välja emellan.

I studion finns färdiga exempel för er att klämma och känna på!

Pris:
Från 1 995 – 4 595 kr

PetraLeandersson_produkt11

Album Bildsomslag

Fotobok med högkvalitativt matt fotopapper med layflatdesign vilket innebär att bilden kan löpa över hela uppslaget utan att något försvinner i mitten. Här får ni välja bilder till omslag och baksida! 26 sidor / 13 uppslag med era favoritbilder. Finns i 2 storlekar.

19×19 cm – 1 995 kr
28×28 cm – 2 495 kr

PetraLeandersson_produkt22

Inramningar 

Välj att få era bilder inramade av mig! Jag erbjuder er utskrifter på vackert FineArt papper av museum kvalité som gör att ni inte behöver ha glas i er ram och då slipper reflektioner helt!
Jag erbjuder er också 8 olika ramar att välja emellan!
Finns i storlekar 20×30- 50×70 cm (70×100 finns, då utan ram).

Pris 1495 – 3 295 kr

usb2

Digitala filer!

Har ni valt baspaketet kan ni välja att köpa till digitala filer utöver de 3 som ingick i ert paket!
Alla digitala filer levereras i färg och svartvit! Högupplösta bildfiler kan du förstora upp till 50×70 cm.

Alla högupplösta filer – 3500  kr

10 högupplösta filer- 2000 kr

.

Leverans och betalning:

Väljer ni de bilder som ingick i baspaketet levereras dom digitalt väljer ni till digitala filer levereras de på usb-minne. Produkter kommer till mig för godkännande inom 2-4 veckor beroende på produkt, sen kan ni hämta dom i studion eller så kan dom skickas till er. 

Betalning sker med Swish (ta med era digitala filer hem direkt), faktura eller delbetalning hos Santander.
Digitala filer levereras vid betalning.

Gravidfotografering Motala Linköping Mjölby1
Familje och gravidfotograf i östergötland Motala Linköping Norrköping

Har du frågor inför er bildvisning, skriv till mig så svarar jag gärna på era frågor!