29 oktober, 2015

En glad fotograf

Här har ni en riktigt glad fotograf!
Har haft en underbar fotografering idag med en liten kille på 11 dagar, hans storasyster och sen såklart mamma och pappa! Det var så mysigt och trevligt och jag fick så fina bilder som jag bara längtar tills jag får visa er och framför allt familjen!

Fotograferingen idag var verkligen speciell då jag var hemma hos familjen och storasyster ville absolut inte vara med på bild först, men efter att jag ställt lite frågor, vi hade busat lite och vi två bara lekt ett tag fick jag inte bara så fina bilder på henne utan också när hon har sin bror i knät! Så fin stund och det märktes att hon var stolt för behövde inte längre ha kudde för att hålla hans huvud upp!
Åh jag är riktigt knäsvag för fina ögonblick som dessa och jag älskar när jag kan ge familjen en sån fin gåva tillbaka!

Att jag dessutom fick en egen teckning (Målad på två sidor!!) av söta Ester och en bamsekram det gjorde min dag!

2015-10-29_0001 2015-10-29_0002

Och jag lovar, teckning kommer sparas länge!