18 april, 2019

E fotografering med mig!

Vad tänker du på när du hör fotografering?
Tänker du på alla år med skolfotograferingar och hur alla ska titta in i kameran, sitta med en stel pose och le på beställning?
Tänker du på en bakgrund i samma färg där alla bilder togs emot?

Så kan en fotografering vara eller så kan det vara raka motsatssen, som en fotografering hos mig! Här ska det inte les på beställning, ni får inte sitta stilla i stela poser och ni kommer inte titta in i kameran hela tiden! Hos mig är det spontanitet, det är avslappnat och vi skrattar och jag anpassar fotograferingen utefter er!

Så hur jobbar jag? Det tog ett tag för mig att hitta rätt men kände redan från första stund att jag ville ha en avslappad miljö under mina fotograferingar. Det skulle kännas mer som att hänga med en glad vän som man kan skratta och har kul med än att posera och le rätt in i kameran. Och därifrån har jag testat en massa olika upplägg tills jag fann det som passa mig och mina familjer, som jag nu kört i lite över 2 år!

Mina fotograferingar har inga tvång, jag kommer aldrig pressa någon till att sitta ner och le om den inte vill. Jag vill hellre att vi leker och busar fram bilderna, iaf när det är barn med 😉 Jag har några olika varianter på bilder som jag alltid vill fånga, jag guidar er mot dom bilderna och sen får er familjedynamik göra sitt! Detta gör att era bilder blir unika för er! Jag skulle kunna ha 10 familjer som får samma guidning till att sitta på en filt och jag lovar att det blir 10 olika varianter, för ni är ni. Och det är det som gör det extra speciellt, för jag vill ju fånga er som familj, hade jag placerat varje ben, varje arm på rätt sätt så skulle bilderna inte vara lika äkta och genuina och fyllda med er personlighet!

Jag kan lova er en härlig stund tillsammans med en fotograf som bjuder på sig själv och skapar en miljö där vi alla kan slappna av och ha kul! Ni kommer inte alltid hinna uppfatta att jag tar bilder, tiden kommer gå fort och ni kommer gå därifrån så nyfikna på att få se resultatet 🙂 Och ni kommer ha ett leende på läpparna, för ni känner i magen att det blev bra, jag visar ju alltid lite bilder under fotograferingen 🙂

Det som är viktigast när det kommer till att skapa bilder är att få med personligheten och känslor! För det är dom bilderna ni vill ha på väggen, där personligheten lyser igenom ögonen! Inte de bilder när ögonen avslöjar hur obekvämt det är. Kolla bara på vackra Evangeline och Odd på bilderna nedan, mamma och son som busar, hur underbara är inte bilderna?

Har du frågor om en fotografering? Eller vill du boka en? Tveka aldrig att skriva till mig, det kan du göra här eller via formuläret nedan!
Psst! Det finns 3 tider kvar i maj och 4 juni och 3 i juli!

Jag hoppas vi ses!