17 april, 2017

Emma och Tyra – Familjefotografering i Motala

Oj så glad jag är över att ge er en bildbomb med dessa fina tjejer! Det var så kul att få fotografera dem och att få busa med Tyra! Det var fullt ös från början och Tyra blev snabbt min konditionstränare! Intervaller, hopp och jaga hann vi med 😉
Men det är så himla kul att få umgås med så fina tjejer, vars kärlek lyser så starkt i alla bilder. Man ser hur Tyra tittar på mamma och mamma på Tyra! Det är svårt att hitta ord till så fin kärlek allt man tänker på är att den dagen jag själv får äran att bli mamma hoppas jag ha en så fin relation med så mycket kärlek till mitt barn! Och inte nog med att jag kunde ge dessa två helt underbara bilder jag fick själv så fina ord tillbaka. Och är det något som värmer så är det fina ord från kunder <3

”Ett stort tack till Petra som fångade varje ögonblick i minsta detalj.
Att hitta en fotograf som har en sådan glädje till människor och framförallt barn,
enormt imponerad av din entusiasm och tålamod✨”
-Emma och Tyra

Tusen tack tjejer för en underbar stund i skogen, det var bäst! <3

Vill du boka en fotografering utomhus med mig så är nästa lediga tid i juni, så hör av er snarast för att du ska få den tid du önskar! Kontakta mig här för mer info <3