22 juli, 2016

Emma och Robert – Familjefotografering Motala

Detta med att fota familjer är alltid så spännande och roligt. Man kan aldrig gå in med en klar plan hur du ska göra, allt beror på hur barnen är. En del kan behöva värmas upp och tycker det är läskigt, en del är fulla med bus och en del tycker bara det är kul och att jag är intressant. Men det är samtidigt det som är charmen med just familjefotograferingar för mig,att släppa all planering och bara vara spontan, ta det som det kommer och bara försöka leda barnen dit man vill men på deras villkor.

Men en sak som jag alltid planerar och alltid ser till att det blir av är just en egen stund med föräldrarna framför kameran. Även om det bara är två minuter så hinner jag fånga ett några bilder, för även om föräldrar alltid vill ha just bilder på barnen vet jag hur glada de blir när även de fångas på bild. När de får en egen stund, att kramas, pussas och bara njuta av varandra och faktiskt få bilder på det.

För trots allt är det deras kärlek som idag gjort att de är en familj och den kärleken är så himla värd att förevigas. Precis som Emma och Roberts, och hur fina blev inte bilderna på dessa två!?

Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography