5 augusti, 2015

Emma och Mattias

För några veckor sen fotograferade jag fina Mattias och Emma, dem väntar tvillingar och hur vacker är inte Emma. Vi möttes upp på en parkering för att sedan fota på några mysiga platser tills jag drog ut dem på det här fältet för att avsluta fotograferingen när solen började gå ner.

Jag har ytterligare en gravidfotografering denna vecka, fast då på stranden. Det är verkligen magiskt att få föreviga gravida par, en tid som många glömmer bort att föreviga men som många ångrar. Boka din gravidfotografering hos mig så planerar vi den ihop, väljer ut en plats som representerar er, kanske i hemmet eller platsen där ni första gången träffades. Jag väljer tidpunkt med omsorg för att ni ska få så magiskt ljus som möjligt. Största fokus kommer självklart vara på just dig som är gravid men din kärlek, tidigare barn får självklart också vara med på bilder. Just nu erbjuder jag två olika paket, ett med digitala filer och ett med förstoringar, för att du ska hitta det just du vill ha.

Tveka inte att skriva om det är något ni undrar över eller om ni vill prata om mina paket eller vill boka.

Låt oss skapa magiska minnen ihop <3

Och alla ni gravida som fotograferas hos mig får en liten överraskningen att använda lite längre fram när ni blivit ytterligare en större familj 🙂