4 juli, 2016

Elin och Clas – Gravidfotografering

Imorse fick Elin och Clas sin lille kille! <3
Hur underbart är inte det, äntligen får de träffa den lille som varit i Elins mage så länge! Nu kan hon krama, pussa och bara andas in doften av honom. Jag fick ståpäls när jag såg bilden Elin delade på sin instagram, det är precis därför jag jobbar med det jag gör. Det är minnet, den där stunden,  ögonblicket i livet som hon alltid kan gå tillbaka till och titta på. Känna alla känslor, all kärlek. Likaså den stunden hon fick vara framför min kamera, få föreviga tiden i väntan på sin son, hennes första graviditet, hennes och Clas kärlek, sommaren 2016. Det är ett minne hon vill bära med sig hela livet och även kunna visa upp för sonen en dag och jag tror att dessa bilder kommer ha en stor plats i hans hjärta också<3

Vad vill du för alltid minnas?

 

Du är så himla härlig och du fick oss att känna oss bekväma framför kameran!:D Tack ännu en gång!
– Elin och Clas

Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography